39,95

Excl. BTW: €33,02

Beschikbaarheid:
Niet op voorraad
Model:
Talking Tom glijbaan
Levertijd:
5 werkdagen

Nog niet beoordeeld
Beoordeel

Omschrijving

De katten klimmen via het trappetje omhoog en glijden over de glijbaan helemaal naar beneden. Ze zitten achter elkaar aan. Wie zal als eerste beneden zijn?

Omschrijving:
Talking Tom (bekend van de app.) klimt via het trappetje omhoog en glijdt daarna via de glijbaan helemaal naar beneden, naar het begin. Zijn vriendjes doen met hem mee. Zo lang de losse schakelaar ingeduwd wordt blijven Tom en zijn vriendjes over de trap omhoog klimmen. Wordt de schakelaar los gelaten stoppen ze met klimmen. Mochten ze al op de glijbaan zijn, glijden ze natuurlijk nog wel snel naar beneden. Daarna is er geen actie tot er weer op de schakelaar geduwd wordt. 
Via het aan/uit schakelaartje kan gekozen worden voor spelen met of zonder geluid. De meeste kinderen zullen het geluid aantrekkelijk vinden, maar voor andere kinderen (of juist ouders/begeleiders) is het fijn dat er ook gekozen kan worden om de katten te laten klimmen en glijden in stilte. Alleen het aandrijfmotortje van het trappetje is dan zachtjes te horen. Er is ook nog rood een lampje te zien in de trap wanneer de katten omhoog klimmen. 

Een losse schakelaar (3,5mm) kan rechtstreeks in het speelgoed gestoken worden.
(schakelaar/knop niet inbegrepen)

Afmetingen:  24 cm hoog (35 cm incl. karton), 43 cm breed en 22 cm diep
Batterijen:  3x AA (batterijen niet inbegrepen)

Beoordelingen (0)

Beoordeel

Note: HTML-code wordt niet vertaald!

Slecht            Goed


Verder

Tags: