Participation box

129,95

Beschikbaarheid:
Op voorraad
Model:
Participation box
Levertijd:
5 werkdagen

Nog niet beoordeeld
Beoordeel
Omschrijving

Omschrijving:

Dit is het nieuwste schakelkastje in het assortiment. Eenvoudig in gebruik, dus ook wanneer hij niet zo vaak wordt gebruikt, kan de gebruiker binnen enkele seconden aan de slag. Inpluggen en mixen maar, of popcorn maken, een discobol of de kerstlampjes bedienen en nog veel meer. 
Apparaten met een duidelijke aan/uit schakelaar zijn aan te sluiten op dit schakelkastje. Let altijd wel op het maximale vermogen (wattage) wat is toegestaan. Wanneer dit te hoog is gaat het schakelkastje hiervan stuk. DIt valt niet onder de garantie.  
De schakelaar zit gekoppeld aan de participatie box die in het stopcontact gaat en waar het elektrische apparaat op aangesloten is. 

Er zijn meerdere instelbare bedieningsopties:

Direct:    Net zolang als de schakelaar ingedrukt wordt, blijft het apparaat aan. Wanneer de schakelaar los gelaten wordt, stopt het apparaat.
Latch:     Bij de eerste druk op de schakelaar gaat het apparaat aan, bij een tweede druk stopt het apparaat met zijn actie.
Timed:    Het apparaat blijft na 1 druk op de schakelaar net zo lang aan als vooraf is ingesteld.  
De keuze tussen een van deze bedieningsopties is eenvoudig te maken door het gele knopje in de gewenste stand te draaien. 

Op het schakelkastje zit ook een mogelijkheid tot het aansluiten van ander schakelspeelgoed. Dit kan via het schakelkastje bediend worden, zodat je bijvoorbeeld gebruik kan maken van de optie om het speelgoed na 1x drukken voor een x aantal seconden te laten activeren. Het benodigde stekkertje wordt meegeleverd. 

Schakelaar/knop niet inbegrepen. Deze is wel nodig om het schakelkastje te bedienen. Schakelaars zijn los te bestellen via de webshop.

Dit schakelkastje is direct uit voorraad leverbaar.

Beoordelingen (0)
Beoordeel

Note: HTML-code wordt niet vertaald!

Slecht            Goed


Verder