Over ons

LET OP !!!    Tijdelijk aangepaste levertijden en assortiment!

Let bij het bestellen goed op de aangegeven levertijd.
- levertijd binnen 10 werkdagen. Er kan soms ook sneller geleverd worden, het is een richttijd. Betaalde bestellingen worden tijdelijk ongeveer 1x per week verzonden.
- levertijd maart 2023 (op besteling). Deze artikelen kunnen als pre order besteld worden en zullen sowieso in maart 2023 geleverd worden. 
Vragen over levertijden of beschikbaarheid van artikelen kunnen via de email (info@schakelspeelgoed.nl) gesteld worden.  

Schakelspeelgoed is een webshop met aangepast speelgoed en aangepaste materialen voor personen met een beperking. Al het speelgoed wat in de webshop wordt aangeboden is zo aangepast dat er een losse schakelaar op aangesloten kan worden. Iedere schakelaar met een 3,5mm minijack plug kan gebruikt worden met het speelgoed. Ook is het speelgoed te bedienen met de oogbediening van een spraakcomputer. Hiervoor is vaak wel een tussenkastje nodig.

Mijn naam is Sylvie Suijkerbuijk, ik ben reeds 22 jaar als ergotherapeut in de kinderrevalidatie werkzaam. Deze webshop is jaren geleden ontstaan nadat ik steeds vaker vragen kreeg van ouders van kinderen die ik in behandeling had over aangepast speelgoed. De vraag werd steeds groter en toen heb ik besloten om meer kinderen de mogelijkheid te geven om ook met het speelgoed te spelen, door de webshop te starten.