BJ ToyBox

129,95

Beschikbaarheid:
Op voorraad
Model:
bj-toy-box
Levertijd:
5 werkdagen

Nog niet beoordeeld
Beoordeel
Omschrijving

Omschrijving:
Met de BJ ToyBox is het mogelijk om schakelspeelgoed te koppelen aan een computer of dynamisch communicatiehulpmiddel. VIa de USB kabel kan het schakelkastje aan de computer of het communicatiehulpmiddel aangesloten worden. VIa verschillende bedieningsvormen kan op het scherm een plaatje/knop geselecteerd worden wat ervoor zorgt dat het schakelspeelgoed aan- of uit gezet kan worden. De bediening kan via directe bediening op het touchscreen, via een muisvervanger of schakelaar. Ook bediening via oogbediening is mogelijk, net afhankelijk van wat het gekoppelde apparaat voor mogelijkheden heeft. 

Het aantal knoppen op het scherm (met een maximum van 4) kan eenvoudig bepaald worden met de bijbehorende software. Ook is het mogelijk om de verschillende acties te kopieren naar een andere applicatie, zoals bijvoorbeeld Tobii Communicator of Grid 3. Op deze manier kan het schakelspeelgoed vanuit de eigen communicatiekaart bediend worden.

Naast lekker spelen met het schakelspeelgoed is het ook erg leuk om spelenderwijs communicatieve functies aan te leren. Scannen, omgevingsbediening, actie/reactie, volop mogelijkheden. 

Speelgoed niet inbegrepen. Al het in de webshop aangeboden schakelspeelgoed is aan te sturen via de BJ ToyBox.

Technische specificaties:

  • Plug & Play USB apparaat.
  • 4x 3,5 mm plug.
  • vier 180 cm plug en play kabels.
  • BJ ToyBox software inclusief.
  • 3 mogelijke manieren voor bediening, direct, timed en latched (aan/uit).
Beoordelingen (0)
Beoordeel

Note: HTML-code wordt niet vertaald!

Slecht            Goed


Verder