Anna pratende en zingende pop

79,95

Beschikbaarheid:
Op voorraad
Model:
Anna pratende en zingende pop
Levertijd:
10 werkdagen

Nog niet beoordeeld
Beoordeel

Beschikbare opties:

Omschrijving
Wordt ze jouw vriendin? Anna praat tegen je en zingt leuke kinderliedjes.

Omschrijving:
Wordt deze lieve interactieve pop jouw nieuwe vriendin?  Wij hebben haar Anna genoemd, maar als ze bij jou komt wonen, mag je natuurlijk zelf een naam bedenken. 
De pop is 46 cm lang en heeft een zacht lichaam en is mooi gekleed. Haar ogen kunnen dicht en ze bevat maar liefst 100 functies! 

Eigenschappen:
- Bevat vele accessoires zoals haarclipjes, haarborstel, spiegel en een trolley
- Spreekt meer dan 90 Nederlandse zinnen, zoals ik wil een kusje, ik heb honger, zullen we een spelletje doen, laten we een liedje zingen, je bent mijn beste vriendin, etc. 
- Zingt 7 liedjes, zoals slaap kindje slaap, lang zal hij leven, papegaaitje leef je nog etc. 
- Haar jas, muts en schoenen kunnen uit.  
- Ogen kunnen dicht
- Wordt geleverd in luxe doos.
Anna lokt spelenderwijs uit tot communicatie en interactie. 


Anna heeft in haar handen en lijf vijf ingebouwde sensorknoppen met daarachter zinnetjes en liedjes.
Voor de kinderen die de pop met een externe schakelaar (niet inbegrepen) gaan bedienen kan er gekozen worden hoeveel van deze sensorknoppen omgebouwd moeten worden voor gebruik externe schakelaar.

Optie 1. € 79,95
Standaard wordt de pop geleverd met draadje met ingang voor één externe schakelaar. Dit is de sensorknop waar ook alle liedjes onder zitten en een aantal zinnetjes.  
Optie 2. € 89,95
Twee van de vijf sensorknoppen (naar keuze) worden omgebouwd voor gebruik externe schakelaars. Er komen twee draadjes uit de pop met een ingang voor een externe schakelaar.  Hij kan bediend worden met maximaal twee externe schakelaars. Bij gebruik van ?®?®n externe schakelaar kan gekozen in welke van de twee functies de schakelaar gestoken wordt. 
Optie 3. € 109,95
Er komt een zwart kastje aan een draad uit de pop waarin alle vijf sensorknoppen zijn omgebouwd, er zitten dus 5 ingangen voor een externe schakelaar op. Er kan bij het gebruik van bv. 1 of 2 externe schakelaars door ouders een keuze gemaakt worden welke zinnetjes/liedjes Anna gebruikt.
Optie 4. € 124,95
Er komt 1 draadje uit de pop waar een externe schakelaar in gestoken kan worden. Binnenin de pop wordt elektronisch geregeld dat alle liedjes/zinnetjes van de 5 sensorknoppen bediend kunnen worden met een externe schakelaar. De zinnetjes/liedjes worden random gekozen. 

Bij alle opties wordt de pop aangepast geleverd, zodat de externe schakelaar direct in te pluggen is. 
Een spraakknop zoals een BIGmack of een Adremo hoofdsteun met tussenstekker kan ook gebruikt worden om de pop te bedienen. 

De externe schakelaar/knop is niet inbegrepen 

Afmetingen: 46 cm lang
Batterijen:  3x AA (batterijen inbegrepen)

Mochten er vragen zijn, dan beantwoorden we die graag via de email. 
#ik ga EMB
Beoordelingen (0)
Beoordeel

Note: HTML-code wordt niet vertaald!

Slecht            Goed


Verder
Tags: