Ballenschieter spel

LET OP !!!    Tijdelijk aangepaste levertijden en assortiment!

Let bij het bestellen goed op de aangegeven levertijd.
- levertijd binnen 10 werkdagen. Er kan soms ook sneller geleverd worden, het is een richttijd. Betaalde bestellingen worden tijdelijk ongeveer 1x per week verzonden.
- levertijd maart 2023 (op besteling). Deze artikelen kunnen als pre order besteld worden en zullen sowieso in maart 2023 geleverd worden. 
Vragen over levertijden of beschikbaarheid van artikelen kunnen via de email (info@schakelspeelgoed.nl) gesteld worden.  

69,95

Excl. BTW: €57,81

Excl. BTW:
€57,81
Beschikbaarheid:
Op voorraad
Model:
Ballenschieter spel
Levertijd:
maart 2023 (op bestelling)

Nog niet beoordeeld
Beoordeel

Omschrijving

Omschrijving:
Dit spel is hilarisch en zorgt dat iedereen actief kan meedoen. Bevestig het vangnetje op je hoofd, plug de schakelaar in en zet het superkanon aan. Het spel kan beginnen.
Het kanon zal ballen in alle richtingen schiteten wanneer je op de schakelaar drukt. Het is de kunst om zoveel mogelijk ballen met je netje te vangen. Er zijn natuurlijk ook veel andere ideeën te bedenken om met deze ballenschieter te spelen. De balletjes die erin zitten zijn vergelijkbaar met pingpongballetjes. Laat je fantasie de vrije loop. 
De ballenschieter is zo aangepast dat er een externe schakelaar ingeplugd kan worden. Wanneer je op de schakelaar drukt, schiet er een ballletje uit. Jij hebt de leiding en laat je vader, oma, zus of vriendje maar rennen om de balletjes te vangen. 


(schakelaar/knop niet inbegrepen)

Batterijen: 4x AA (niet inbgrepen

Beoordelingen (0)

Beoordeel

Note: HTML-code wordt niet vertaald!

Slecht            Goed


Verder