Prinses op discobol

37,95

Beschikbaarheid:
Op voorraad
Model:
Prinses op discobol
Levertijd:
5 werkdagen

Nog niet beoordeeld
Beoordeel
Omschrijving
Omschrijving:
Deze prinses heeft zin in een disco feestje. Ze heeft haar mooiste jurk aan en haar haren roze geverfd.  Ze draait rondjes op de discobol op de muziek. De discolampen draaien in het rond. Wanneer de knop los gelaten wordt, stopt ze met dansen en rust ze even uit.

Je kan ervoor kiezen om haar stil te laten staan met een dopje over het draaiwieltje. Dan draait ze nog wel en hoor je de muziek en zie je de lichtjes. Mocht je het wel leuk vinden dat er nog meer beweging is, dan kan het dopje van het draaiwieltje af gehaald worden. Het kan zijn dat het draadje van de schakelaar in de war gaat door de bewegingen. Hij draait bij een botsing (bump en go principe), dus het zou ook kunnen dat het draadje vanzelf weer uit de war gaat. 
Een andere tip is om een hoepel op de tafel of grond te leggen en de prinses daarin te laten dansen. Ze blijft dan in het gezichtsveld en danst niet te ver weg.

Er kan door middel van het aan/uit schakelaartje gekozen worden om de muziek aan of uit te zetten. 

De jurk van de prinses kan, rood, roze of paars zijn. Mocht er echt een voorkeur zijn, geef dit dan aan bij de opmerkingen bij de bestelling. 
Haar armen en lijf zijn te bewegen zoals bij een barbie pop. 

Iedere schakelaar met een 3,5 mm plug is rechtstreeks in het speelgoed te steken.

(schakelaar/knop niet inbegrepen)

Afmetingen:  30 cm hoog, 15cm doorsnede
Batterijen:  3 x AA (batterijen niet inbegrepen)

 
Beoordelingen (0)
Beoordeel

Note: HTML-code wordt niet vertaald!

Slecht            Goed


Verder