Draagbare radio, CD/USB speler met MP3

89,95

Excl. BTW: €74,34

Beschikbaarheid:
Op voorraad
Model:
Draagbare radio, CD/USB speler met MP3
Levertijd:
5 werkdagen

Nog niet beoordeeld
Beoordeel

Beschikbare opties:

Omschrijving

Omschrijving:
Deze muziekspeler kan op verschillende manieren gebruikt worden. Er zit een radio op en er kunnen CD's in en er is een USB ingang, zodat je je eigen MP3's kan afspelen.
Deze draagbare radio/CD-speler is voor jong en oud. De overzichtelijke vormgeving maakt de muziekspeler gemakkelijk te bedienen. Je hoeft hem alleen maar aan te sluiten op de adapter of te voorzien van batterijen. 
De muziekspeler heeft een compact formaat, waardoor je de radio makkelijk kan verplaatsen. Neem de muziekspeler mee naar het park of naar een feestje bij vrienden.  
Jouw lievelingsnummers altijd en overal afspelen? Dankzij het programmeerbare geheugen kun je muziek opslaan en luister je voortaan alleen nog maar naar wat jij het liefst hoort.

Hij is zo omgebouwd dat verschillende functies met losse schakelaars bediend kunnen worden. 
Bv. 2knops - liedje vooruit en liedje achteruit. Het is mogeijk om ook de play/pauze functie toe te voegen. Dan is het mogelijk om hem met 3 schakelaars te bedienen. Een combinatie van play/pauze en liedje vooruit is ook mogelijk. Graag de keuze voor welke knoppen aangeven in de opmerkingen bij de bestelling.  

(schakelaar/knop niet inbegrepen)
Iedere losse schakelaar (3,5mm) kan rechtstreeks in de muziekspeler gestoken worden.

Afmetingen:  12 cm hoog, 25 cm breed en 21 cm diep

Beoordelingen (0)

Beoordeel

Note: HTML-code wordt niet vertaald!

Slecht            Goed


Verder